071 - 799 80 66

Schoonmaakbedrijf nodig in Leiden?

Schoonmaakonderhoud in Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat het schoonmaakonderhoud bij u thuis of voor uw bedrijf kan verzorgen? In de regio Leiden is Meer Facility de organisatie die dit voor u regelt. We komen op regelmatige basis bij u langs, precies zoals wij met u hebben afgesproken. En heeft u ons een keertje extra nodig voor schoonmaak en onderhoud? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij streven naar flexibiliteit en snelle service en staan dus met plezier voor u klaar!

Periodieke schoonmaak

Hoe vaak wij bij een klant langskomen voor schoonmaakonderhoud hangt helemaal af van de wensen van de klant. In overleg met u stellen we de frequentie van de periodieke schoonmaak vast. Het is ook mogelijk om af en toe extra uitgebreid te laten schoonmaken: hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een linoleum vloer in de was zetten of alle ramen wassen.

Contract afsluiten met ons schoonmaakbedrijf

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden, of wilt u meteen een contract afsluiten voor schoonmaakonderhoud? Neem dan contact op met ons bedrijf. Vul hiervoor ons contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar het nummer 071 - 799 80 66. In Leiden en omgeving kunt u altijd op ons rekenen!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak
• Glasbewassing

Werkgebied

Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Woerden, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

Hoofdvestiging