071 - 799 80 66

Schoonmaakbedrijf nodig in Leiden?

Marmeren vloer schoonmaken in Leiden

Een vloer van marmer geeft veel uitstraling aan een kamer. Het is echter ook een vloertype dat zacht en poreus is en snel beschadigd raakt. Daarom moet het reinigen van dit vloertype niet alleen goed en grondig, maar ook zeer zorgvuldig gebeuren. Bij een professioneel schoonmaakbedrijf weet u zeker dat uw vloer in de juiste handen is. Uw marmeren vloer schoonmaken laat u in de regio Leiden daarom over aan onze ervaren medewerkers.

Schoonmaak en onderhoud van uw marmeren vloer

Morst u koffie, wijn of sinaasappelsap op het marmer? Maak dit dan meteen schoon. Marmer is namelijk gevoelig voor zuren die in deze dranken gevonden worden. Ook met het gebruiken van schoonmaakmiddelen moet u goed opletten. Sommige producten zorgen namelijk niet voor een frisse vloer, maar voor beschadiging.

Uw marmeren vloer onderhouden en schoonmaken kunt u daarom het best uitbesteden aan een echte kenner. Onze medewerkers hebben veel ervaring met deze vloersoort en zorgen ervoor dat uw vloer er in no-time weer keurig schoon bijligt. Ons bedrijf biedt maatwerk en persoonlijke service, en staat zowel voor bedrijven als particulieren klaar. Marmeren vloer reinigen en onderhouden? U kunt op onze specialisten rekenen!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak
• Glasbewassing

Werkgebied

Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Woerden, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

Hoofdvestiging